NOSTALGIE IN EEN ZAKJE

De Oudhollandse snoepwinkel, daar heb je toch direct een beeld bij? Wij zien jongetjes met grote, bruine korte broeken, streepjestruien, bretels en afgetrapte leren schoenen voor ons. De meesten met een grote pet scheef op hun hoofd. Meisjes met prachtige jurken, met glimmende schoentjes inclusief gesp en grote strikken in hun haar. De hoge toonbank in het kleine winkeltje, overal hangen zakjes snoep, bakken vol dropjes, lolly’s en zuurstokken fleuren de achterwand op. De kinderen kijken hun ogen uit en kiezen is opeens het aller moeilijkste wat er is. Die nostalgie vind je ook in het verhaal van Snoep Lekker.

We willen kinderen, maar ook ouders en grootouders blijven verrassen, blijven plezieren. Ons assortiment stellen we dan ook echt samen met onze klanten samen. We zien welke smaken en welke structuren populair zijn en welke snoepjes een vaste plek in de snoepkraam hebben verworven. Zo blijft het assortiment in elke periode wisselend en vernieuwend. Er komen nieuwe snoepjes bij, omdat er nieuwe ontdekkingen worden gedaan. Zowel door de markt als door de consument. Maar sommige dingen veranderen nooit.

TRADITIES VERANDEREN DOOR DE TIJD

In de Oudhollandse selectie, het echt traditionele zakje snoep horen wat ons betreft zeker de Caramels van Vivil, de Orfina Goudtoffees van Trefin. De Old English Fudge van Lonka en de Winegums van Bassett’s. In de categorie drop denken we aan de Bielzen van Matthijs en Muntdrop van Klene, Drop Minstaafjes van Astra Sweets, Alles van Autodrop en Boerenbruintjes van CCI. Maar niets zo veranderlijk als de smaak voor snoep. Nieuwe snoepjes worden klassiekers, net zoals dat gebeurt in de muziek. En wat dat dan precies is? Geen idee. De combinatie van smaak, vorm en naam zal er van alles mee te maken hebben.

Ook in nieuwe categorieën ontstaan er op deze manier klassiekers. De categorie Suikervrij bestaat al langer en wint zijn eigen publiek, maar ook Veggie wordt steeds populairder. Langzaamaan wordt ons assortiment hierin groter. En ook dat doen we samen met onze klanten in de snoepkraam op de markt en online in de webshop.

Laat jij ook weten waar je naar op zoek bent? Dan scheppen wij het vers voor jou!

Een greep uit ons Oudhollands assortiment

SNOEP LEKKER, MAKKELIJK, SNEL EN BETAALBAAR

Als klein jochie was de markt mijn speelterrein. De snoepkraam van mijn ouders is sinds 1994 een begrip in ’t Gooi. Waarom? Ons assortiment Oudhollands is waar je u tegen zegt gecombineerd met ouderwetse Hollandse gezelligheid.

Met Snoeplekker.nl willen we ons unieke assortiment en een klein beetje sentiment delen met mensen over de hele wereld. De kraam krijgt vleugels. Het Oudhollands assortiment is toegespitst op dat hele speciale lievelingssnoep. Hier vind je de klassiekers uit de snoepkraam, de trendsetters van morgen en een afgewogen collectie.

U dropt de snoepjes in het winkelmandje en wij scheppen uw bestelling vers uit de snoepkraam en doen het dezelfde dag nog op de post. Schepsnoep online bestellen was nog nooit zo leuk en vers door de hoge doorloopsnelheid in combinatie met de buitenlucht.