Als klein jochie was de markt mijn speelterrein. Verstoppertje achter de doeken en onder de kramen, voetballen tussen de busjes en overal een praatje maken en even proeven. Ik weet niet beter. De zoete geur van snoep, vers fruit en de stroopwafelkraam, het staat voor altijd in mijn geheugen geprent. De snoepkraam van mijn ouders is sinds 1994 een begrip in ’t Gooi. Waarom? Een assortiment waar je u tegen zegt gecombineerd met ouderwetse Hollandse gezelligheid.

Al jarenlang vragen mensen die niet meer in de buurt wonen of we een zakje snoep kunnen opsturen. En dat doen we. Elke week versturen we zoets en hebben daarmee alle continenten in de wereld bereikt via de families van mensen in Nederland. Maar we willen veel meer mensen bereiken en het makkelijker maken. Die website moest er komen.

Weet je wat mijn vader nog altijd zegt? Snoep lekker! En de snoepliefhebbers bij de kraam roepen het terug.

WELKE WIL JE? | ASSORTIMENT

Met Snoeplekker.nl willen we ons unieke assortiment en een klein beetje sentiment delen met mensen over de hele wereld. De kraam krijgt vleugels. Het assortiment online is toegespitst op dat hele speciale lievelingssnoep. Hier vind je de klassiekers uit de snoepkraam, de trendsetters van morgen en een afgewogen collectie. Bang dat je het overzicht verliest? Geen probleem! Kies gewoon een categorie en laat je verrassen door de ruime keuze. Of bestel een zakje mixed.