Via de webwinkel van Snoep Lekker verwerken we privacygevoelige gegevens in de vorm van persoonsgegevens. Die bestaan uit je naam en adres. Wij gaan met die gegevens net zo zorgvuldig om als met ons snoep. Wij zorgen ervoor dat jij veilig kunt shoppen door ons te houden aan de eisen die de privacywetgeving online retailers oplegt.

No sweet talkin’, concreet betekent het simpelweg dat we:

  • altijd helder vermelden met welke doeleinden we je gegevens verwerken.
  • alleen persoonsgegevens verzamelen voor legitieme doeleinden
  • vooraf vragen om uitdrukkelijke toestemming
  • passende beveiligingsmaatregelen treffen om je persoonsgegevens te beschermen
  • van onze partners eisen dat zij onze privacyverklaring naleven
  • indien gewenst je persoonsgegevens ter inzage kunnen aanbieden, corrigeren of verwijderen.

Wil je meer weten over welke persoonsgegevens we van je verzamelen en verwerken en met welk doel? Lees dan onderstaande privacyverklaring eens op je gemak door.
Wij raden je, geheel onbevooroordeeld, aan daar een Orfina Toffee of Vivil Italian Coffee bij te pakken. Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 01-09-2020.

Wie snoept wat
Wanneer je SnoepLekker.nl bezoekt krijgen we gegevens van je binnen. Persoonsgegevens bijvoorbeeld. Wij bewaren en gebruiken uitsluitend die persoonsgegevens die je rechtstreeks met ons deelt omdat je snoep wilt bestellen of je opgeeft voor de nieuwsbrief.

  • NAW-gegevens van jou en de ontvanger van je snoeppakket
  • Telefoonnummer
  • Factuuradres
  • Emailadres
  • Betalingsgegevens
  • IP-adres

Vastgeplakt
Wanneer je iets koopt of je aanmeldt voor de nieuwsbrief op snoeplekker.nl, moet je je natuurlijk eerst registreren. Dat doen we zo lang als nodig is om je bestelling af te handelen en maximaal een jaar voor puur statistische doeleinden. Wij bewaren de informatie langer als je dat wilt, zodat je niet steeds opnieuw je gegevens hoeft in te vullen en zodat we je kunnen bereiken wanneer er met de bestelling iets niet goed gaat.

Je gegevens delen we niet met derden, behalve de partijen die nodig zijn om je snoep op te kunnen sturen, zoals de bezorgdienst en de webmanager. Mochten we vermoeden dat je fraude pleegt of misbruik maakt van de webshop, dan geven we je persoonsgegevens aan de bevoegde autoriteiten.  De gegevens worden vervolgens gewist, tenzij er een wettelijke plicht is die langer bewaren vereist (zoals de fiscale bewaarplicht van zeven jaar voor betaalgegevens).

Veilig snoepen
Onze website en webshop worden beveiligd. Zo voorkomen we hacks en misbruik door derden. We willen uiteindelijk maar 1 ding; dat jij onbezorgd kunt snoepen. Dat doen we doordat

  • we gebruikmaken van beveiligde verbindingen (SSL)
  • alle gegevens die we verzamelen in een ander systeem worden opgeslagen
  • de persoonsgegevens worden afgeschermd met een gebruikersnaam en een wachtwoord

Welkom op jouw account
Op de website kun je een eigen profiel aanmaken en aanvullen. Dat scheelt je tijd bij een volgende bestelling en geeft je inzicht in je aankoopgedrag.

Contact & vragen
Via de tab Contact & Vragen kun je ons eenvoudig bereiken. Met het contactformulier bijvoorbeeld, maar via mail, WhatsApp en via de telefoon. Jij bepaalt dus zelf welke gegevens je deelt. Wij gebruiken deze gegevens slechts voor de afhandeling van je vraag of opmerking. Al je je hebt opgegeven voor The Sweetest News – nieuwsbrief, wordt je mailadres automatische toegevoegd aan de lijst met abonnees. Je kunt je uiteraard altijd weer afmelden.

Cookies of snoepies
In de webshop van Snoep Lekker maken we gebruik van cookies. Ja, echt waar. Alsof het al niet zoet genoeg was. De eerste keer dat je snoeplekker.nl bezoekt, tonen we je een berichtje met de reden waarom we cookies gebruiken. Maak je daarna gebruik van de website, dan gaan we er gemakshalve vanuit dat je daar geen problemen mee hebt. Zit je toch niet op die cookies te wachten? Schakel ze dan uit via je browser. Het kan zijn dat de website dan niet meer optimaal werkt.

Google maar eens
Wij gebruiken Google Analytics om inzicht te krijgen in het gedrag in onze webshop. Daar profiteren we allebei van. Wij hebben een bewerkersovereenkomst met Google om afspraken te maken over de omgang met onze data. Wij laten wij de IP-adressen anonimiseren en staan Google toe de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Advertenties
Onze webwinkel vertoont advertenties.

Wijzigingen in onze privacyverklaring
Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in onze privacyverklaring. Wil je niets missen, dan is het verstandig om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen. Maar we snappen het heel goed als je liever een zakje zoute drop erbij pakt.

Jouw gegevens inzien of wijzigen
Heb je vragen of wil je jouw gegevens wijzigen? Neem dan gewoon even contact met ons op. We helpen je graag. Dat doen we al decennialang op de markt en dat gaat we digitaal echt niet opeens anders doen.

Autoriteit Persoonsgegevens
Heb je klachten over de verwerking van je persoonsgegevens. Laat het ons weten. En als we er echt niet uitkomen, dan heb je op grond van de privacywetgeving het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens Snoep Lekker

Wimpelplantsoen 232
1319ED te Almere

036-785 29 46
mail@snoeplekker.nl

KvK nummer: 78096766
Btw nummer: NL003001262B14