THE BEAUTY IS IN THE MIX

Voor diegenen die niet kunnen kiezen, elke keer weer verrast willen worden, juist willen verrassen en graag delen, voor die mensen zijn onze mixen de ideale oplossing. We hebben er zelf een aantal samengesteld, maar het leukste bij SnoepLekker.nl is misschien wel dat je zelf eindeloos kunt combineren. Dus vind je de Zoet Zoute Drop Mix, de Zachte Zoete Drop Mix of de Kiddy Mix (the nr 1.)net niet wat je wilt, ga dan zelf aan de slag met je ideale combinaties.

ALLES DRAAIT OM HET THEMA

Voor de liefhebbers maken we het hele jaar door themapakketten, gebaseerd op wat er speelt in de wereld. Je kunt het niet zo gek bedenken of we vinden er wel wat op. Zo staan met Valentijnsdag de Love Harten, Dropbeertjes, de Zoute Hartjes en de Halve Manen centraal en kun je voor de eerste schooldag rekenen op Schoolkrijt, Zure Frieten, Menthol Groentjes en Dropslungels. Op Dierendag maken we een pakketje met Muizen, Kikkers, Beren, Spinnen en misschien zelfs een Weerwolf en als je een zieke een hart onder de riem wilt steken dan zijn de Hoestmelange, Banaantjes, Aardbeien en kersen misschien wel een geinig idee. We geven je graag suggesties, maar niets staat je in de weg om zelf een pakket op maat samen te stellen. We zijn benieuwd.

We houden van de markt, ook de zakelijke (*knipoog). Wil je iedere week een snoeppakket op maat op de deurmat of wil je jouw klanten of medewerkers gewoon eens verwennen? Dan ben je bij Snoep Lekker aan het goede adres. De pakketten sturen we gepersonaliseerd voor je op. Iedere ontvanger krijgt een persoonlijke boodschap en het pakket dat past bij hem of haar. Een pakket van SnoepLekker.nl is een origineel idee voor een verjaardagscadeau in plaats van het standaard bloemetje, een vrolijk eindejaarsgeschenk of een welkomstpakket voor nieuwe medewerkers. We denken graag met je mee.

Een greep uit ons assortiment mixen

SNOEP LEKKER, MAKKELIJK, SNEL EN BETAALBAAR

Als klein jochie was de markt mijn speelterrein. De snoepkraam van mijn ouders is sinds 1994 een begrip in ’t Gooi. Waarom? Onze mixen is waar je u tegen zegt gecombineerd met ouderwetse Hollandse gezelligheid.

Met Snoeplekker.nl willen we ons unieke assortiment en een klein beetje sentiment delen met mensen over de hele wereld. De kraam krijgt vleugels. Het assortiment mixen is toegespitst op dat hele speciale lievelingssnoep. Hier vind je de klassiekers uit de snoepkraam, de trendsetters van morgen en een afgewogen collectie.

U dropt de snoepjes in het winkelmandje en wij scheppen uw bestelling vers uit de snoepkraam en doen het dezelfde dag nog op de post. Schepsnoep online kopen was nog nooit zo leuk en vers door de hoge doorloopsnelheid in combinatie met de buitenlucht.