SHOP TILL YOU DROP

Zoete of zoute drop? Als kind had je vaak je voorkeur al. En ook al zijn er zat mensen die slechts een van de twee bestellen, zijn er ook die veel minder makkelijk kunnen kiezen. Wist je trouwens dat maar liefst vier op de vijf mensen wel eens drop eet. Meer dan je dacht toch? Alhoewel, er is natuurlijk moeilijk van af te blijven. Drop is van zichzelf al zoet, door het glycyrrizinezuur uit de zoethoutwortel waar drop van gemaakt wordt. Sterker nog, suiker komt niet eens in de buurt als het gaat om de zoete smaak. Niet zo gek dat we het lekker vinden.

SWEETER THAN THIS
En als je dan kiest voor zoet boven zout, voor welke zoete dropjes ga je dan? Dat is nog niet zo eenvoudig met ons assortiment, weten we uit ervaring. Sterker nog, daar doen we zelfs ons uiterste best voor. Op Snoeplekker.nl bestel je zoete drop van meerdere producenten en leveranciers, allemaal met de grootste zorg uitgekozen. In de webshop vind je onder de categorie zoete drop alle verschillende mogelijkheden.

Je kunt in de webshop van Snoep Lekker kiezen uit o.a. Oudhollandse zoete drop als Sprotten, Salino’s en Dropjojo’s of klassiekers zoals Halve Manen, Boerderijdrop en Zachte Wagens. Stuk voor stuk hele goeie keuzes. Maar je vindt ook andere opties, zoals de kleurrijke Stafetten, de dropjes met winegums in de vorm van Total Loss of de Hoestmelange die zelfs zonder doktersrecept te bestellen is. We gaan je niet te lang vasthouden, je moet een keer beginnen met scheppen tenslotte.

Ben je niet zo van de zoete dropjes, maar word je vrolijker van wat anders? Neem dan eens een kijkje bij de categorieën zoute drop, toffees, Winegums of bij de zakken mix snoep.  We houden je vast wel even zoet.

Een greep uit ons zoete drop assortiment

SNOEP LEKKER, MAKKELIJK, SNEL EN BETAALBAAR

Als klein jochie was de markt mijn speelterrein. De snoepkraam van mijn ouders is sinds 1994 een begrip in ’t Gooi. Waarom? het zoete drop assortiment is er een waar je u tegen zegt gecombineerd met ouderwetse Hollandse gezelligheid.

Met Snoeplekker.nl willen we ons unieke assortiment en een klein beetje sentiment delen met mensen over de hele wereld. De kraam krijgt vleugels. Het zoete drop assortiment online is toegespitst op dat hele speciale lievelingssnoep. Hier vind je de klassiekers uit de snoepkraam, de trendsetters van morgen en een afgewogen collectie van zoet, zout, salmiak, mint en honingdrop.

U dropt de snoepjes in het winkelmandje en wij scheppen uw bestelling vers uit de snoepkraam en doen het dezelfde dag nog op de post. Het lekkerste schepsnoep van Nederland door een hoge doorloopsnelheid en de frisse buitenlucht vanuit onze snoepwinkel op de markt.