GRAPJES OVER ZOUTE DROP ZIJN NOOIT FLAUW

Je gaat vast niet alle teksten over drop en snoep lezen, toch is de informatie op de pagina zoete drop best vermakelijk. Wij van WC-Eend … . Maar je hebt gelijk. Eerst maar eens de zoute drop onder de loep nemen. Daar is namelijk voldoende over te vertellen.

Wist je bijvoorbeeld dat de zoute smaak van gezouten drop komt van ammoniumchloride? Je mag de naam meteen weer vergeten, maar we hebben het hier over salmiak. Drop bevat geen zout van zichzelf. Aan de andere kant kan er wel extra salmiak worden toegevoegd om drop nog zouter te maken. Dat wordt bijvoorbeeld gedaan bij dubbelzoute drop. Soms loopt het percentage salmiak wel op tot boven de 10% van het totale dropje, bijvoorbeeld bij suikervrije dropsoorten.

WIJ DOEN NIET FLAUW OVER ONS ASSORTIMENT

De zoute drop van Snoeplekker.nl is een selectie die we door de jaren heen hebben aangescherpt. Deze mix van verschillende leveranciers en producenten zorgt voor een assortiment dat door klanten in heel Nederland wordt gewaardeerd. En eerlijk is eerlijk, er zitten ook nogal wat klassiekers tussen. Zo vind je in onze digitale kraam bijvoorbeeld de Salmiak Rocks en het Schuinzout van CCI, de zachte dropmuizen van Faam en de Zoute Krakelingen van Haribo. Stuk voor stuk dropjes waar je blij van wordt. Maar ook Harlekijndrop, Heksendrop en Trollendrop laurier hebben een heel eigen fan base.

Of je nu gaat voor de Dubbel Zout Briketten, de Salmiak Rondo’s of de Zoute Haringen, op SnoepLekker.nl vind je altijd wel een droppakket dat bij je past. Ook als je niet gaat voor de zoute variant, maar meer houdt van zoete drop, van zuurtjes of toffee. En mocht je er nou gewoon niet uitkomen, niet kunnen kiezen of lekker wilt delen, dan bestel je toch gewoon een van de mixen? Juist het ontdekken van al die verschillende smaken kan een feestje op zich zijn. Organiseer een snoep en dropproeverij met je vrienden en vriendinnen en laat de deelnemers geblinddoekt de verschillende smaken en vormen raden. En daarna kijk je samen naar Sjakie en de Chocoladefabriek of naar Chocolat bijvoorbeeld.

Een greep uit ons zoete drop assortiment

SNOEP LEKKER, MAKKELIJK, SNEL EN BETAALBAAR

Als klein jochie was de markt mijn speelterrein. De snoepkraam van mijn ouders is sinds 1994 een begrip in ’t Gooi. Waarom? Het zoute drop assortiment is er een waar je u tegen zegt gecombineerd met ouderwetse Hollandse gezelligheid.

Met Snoeplekker.nl willen we ons unieke assortiment en een klein beetje sentiment delen met mensen over de hele wereld. De kraam krijgt vleugels. Het zoute drop assortiment online is toegespitst op dat hele speciale lievelingssnoep. Hier vind je de klassiekers uit de snoepkraam, de trendsetters van morgen en een afgewogen collectie van zoet, zout, salmiak, mint en honingdrop.

U dropt de snoepjes in het winkelmandje en wij scheppen uw bestelling vers uit de snoepkraam en doen het dezelfde dag nog op de post. Het lekkerste schepsnoep van Nederland door een hoge doorloopsnelheid en de frisse buitenlucht vanuit onze snoepwinkel op de markt.