ZO ZUUR HEB IK HET NOG NOOIT GEGETEN

Zuurtjes, die vind je als kind toch gewoon het allerleukst om te proberen? Bij een zuurtje is suikergoed vermengd met het zuur van bijvoorbeeld citroen. Dat kan in het snoepgoed zelf of in het bovenste laagje. Zuurtjes zijn doorgaans hard, maar niet per definitie heel zuur. We kennen allemaal wel de echte bekkentrekkers zoals de Zure Beren en Zure Frieten, maar er zijn zat alternatieven die een heel andere beleving hebben. De bekendste is misschien wel de zuurstok. En die is toch voornamelijk zoet.

In de online snoepwinkel van Snoep Lekker vind je bijvoorbeeld de Grote Peren van Schuttelaar. Deze zoete, roze peren hebben een frisse smaak, maar zijn zeker niet zuur. De zoete perensmaak overheerst en door hun hardheid en grootte geniet je er extra lang van. Ook de kleinere Framboosjes hebben eenzelfde beleving. Dat zoete, frisse heeft duidelijk de overhand. De harde zuurtjes van Vivil passen ook uitstekend binnen deze selectie. Het opvallende is daar dat we juist een heel breed smaakpallet zien. Vivil heeft bijvoorbeeld de Extra Strong Eucalyptus, maar ook de Italian Coffee, Strawberry en de Caramels. Allemaal een heel eigen smaakbeleving, maar ook allemaal een zuurtje.

MAAKT NIKS UIT SWEETHEART

Ben je meer van het specifieke zoet of zout en juist van de zachte snoepjes en dropjes? Geen probleem! Je kunt voor alle categorieën op SnoepLekker.nl terecht. Maak je eigen snoeppakket door de verschillende zakjes te combineren in een verzending of kies bijvoorbeeld voor een van de mixen. Heerlijk om te delen en ook wel handig als je weet dat je partner of kinderen andere snoepjes uitkiezen dan jij. Niets is zo vervelend als net naast je favo snoepje grijpen.

Wacht niet langer, duik in de webshop en stel je eigen pakket samen. Engelse Drop of Engelse Fudge, droptieten of droplullen, Wit of Zwart Schoolkrijt, het maakt ons allemaal niet uit. We zijn er helemaal voor jou. En voor die ander natuurlijk.

Een greep uit ons zoete drop assortiment

SNOEP LEKKER, MAKKELIJK, SNEL EN BETAALBAAR

Als klein jochie was de markt mijn speelterrein. De snoepkraam van mijn ouders is sinds 1994 een begrip in ’t Gooi. Waarom? Het zuurtjes assortiment is er een waar je u tegen zegt gecombineerd met ouderwetse Hollandse gezelligheid.

Met Snoeplekker.nl willen we ons unieke assortiment en een klein beetje sentiment delen met mensen over de hele wereld. De kraam krijgt vleugels. Het snoep assortiment online is toegespitst op dat hele speciale lievelingssnoep. Hier vind je de klassiekers uit de snoepkraam, de trendsetters van morgen en een afgewogen collectie van Oud Hollands, Winegumes, Schuimpjes en meer.

U dropt de snoepjes in het winkelmandje en wij scheppen uw bestelling vers uit de snoepkraam en doen het dezelfde dag nog op de post. Het lekkerste schepsnoep van Nederland door een hoge doorloopsnelheid en de frisse buitenlucht vanuit onze snoepwinkel op de markt.